Nye orienteringstavler i biblioteket

Nye orienteringstavler med berøringsskjerm gjør det lettere å finne fram til de bøkene du er ute etter.

Vår målsetning er at det skal være enklest mulig å finne fram i Universitetsbiblioteket. I fjor fikk vi på plass elektroniske kart på nettsidene våre. To nye orienteringstavler i biblioteket på Ullandhaug er en forlengelse av dette. På disse kan du slå opp på det elektroniske kartet, på en stor og god berøringsskjerm. Du kan enkelt finne ut hvor bøker innen ditt fagområde er plassert i biblioteket, eller hvor du finner andre ting, som kopimaskiner, PCer osv.

Vi håper disse tavlene vil være nyttige for studenter og ansatte på Ullandhaug. Spør gjerne i en av skrankene dersom du ønsker en innføring i hvordan du skal bruke dem.