Nye leseplasser i bibliotekets underetasje

Det har lenge vært et behov for flere leseplasser i biblioteket på Ullandhaug. Vi er derfor glade for å kunne tilby 62 fargerike og praktiske nye plasser i underetasjen.

Snoren klippes for de nye studieplassene. Snoren klippes for de nye studieplassene.

Det er stor pågang etter leseplass i biblioteket, og de som er tilgjengelig blir ofte opptatt tidlig på dagen. Vi håper at 62 nye plasser i underetasjen vil hjelpe. Plassene er i fargerikt design, med lampe, strømuttak, komfortabel stol og en praktisk hylle. De lesebåsene som stod i underetasjen før er flyttet opp, så de er fortsatt tilgjengelige.

Underetasjen vil fortsatt være bibliotekets stille sone. Dette har vist seg å være et populært tilbud, da mange foretrekker å ha det stille rundt seg når de leser. Av den grunn har vi fjernet PC-ene som før stod i underetasjen, og barnebøkene er flyttet opp.

Høytidlig åpning 8. september
Det var en enkel høytidlighet for å markere åpningen tirsdag 8. september, med utdeling av fersk frukt, og servering av kaffe og te. Mange studenter møtte opp, og det er tydelig at de nye studieplassene er populære.