Nye ansatte på Universitetsbiblioteket

Aina Øverås Skott og Evy Ølberg er nye ansatte på Universitetsbiblioteket

Aina Øverås Skott er ansatt som universitetsbibliotekar innen tekniske fag. Hun er kontaktbibliotekar for teknisk-naturvitenskapelige fag sammen med Inger Gåsemyr og Kristian Solem. Aina har mastergrad i materialteknologi og en årsenhet i økonomi og administrasjon. Hun har jobbet tre år som materialingeniør, og har drevet mye med dataanalyse, statistikkprogrammer og visualiseringsverktøy. Aina kom på tredjeplass i formidlingskonkurransen Kjemi Grand Prix ved UiO når hun var student.

Evy Ølberg er ansatt som universitetsbibliotekar innen pedagogiske fag. Hun er utdannet lektor med master i engelsk og historie som støttefag, og har videreutdanning i veiledningspedagogikk. Evy har jobbet fem år i videregående skole. Skolen hun jobbet på vant en innovasjonspris for å være ledende i Norge innen teknologi og bruk av digitale hjelpemidler i undervisningen.

Bilde av Aina Øverås Skott og Evy Ølberg