Language café/Språkkafé i biblioteket

(English text below) I februar og mars har vi en ny serie med språkkafeer i biblioteket. Kom innom for en kopp kaffe og øv på å snakke norsk sammen med andre!

Bilde fra språkcafeen 2016

(English text below!)

Alle internasjonale studenter ved UiS er velkomne til å delta. Språkkafeen er gratis, og det er ingen påmelding, men vi har bare plass til rundt 35 deltakere. Det kan derfor bli fullt slik at det kan lønne seg å komme tidlig.

Det vil være språkkafé i biblioteket tre onsdager på rad:

• 28. februar           kl. 17 – 18:30
  • 07. mars               kl. 17 – 18:30
  • 14.mars                kl. 17 – 18:30

Hva er en språkkafé?

En språkkafé er en møteplass der deltakerne øver på å snakke norsk sammen i grupper rundt et bord. Hvert bord har en norsktalende gruppeleder som sørger for at samtalen holdes i gang og forklarer vanskelige ord og utrykk.

Gjennom samtaler, spill og en kopp kaffe, ønsker biblioteket å tilby trening i norsk i en avslappet og uformell atmosfære. Du må ha litt kjennskap til norsk fra før, men du kan være nybegynner eller mer erfaren – eller noe midt imellom – vi tilpasser samtalene til ulike nivå.

Det er en uformell og hyggelig måte både å bli bedre i norsk, og bli kjent med andre.

DSC_0567.JPG%20%28sl_articleImage_337%29

ENGLISH

Welcome to språkkafé/language café!

The library will be hosting language cafés three Wednesdays in a row in February and March. All international students who have some knowledge of Norwegian are welcome to join the language café. This is an opportunity to practice Norwegian together with other students and Norwegians.

The café is free of charge and there is no signing up in advance. Just drop in and practice your Norwegian! There is room for about 35 participants, so you may need to arrive early to make sure you get a seat around one of the tables.

The dates for the language café are:

• February 28th      17 – 18:30
  • March 7th             17 – 18:30
  • March 14th           17 – 18:30

What is a language café?

The language café gives international students a chance to practice Norwegian language in groups with a native Norwegian speaker. Through conversations, games and a cup of coffee the library aim to give students a chance to use and practice Norwegian language in a laid-back and informal atmosphere.

As a participant, you need to have some knowledge of Norwegian in advance. You can be a beginner or an advanced learner or something in-between – the conversations can be adjusted to all levels.

Welcome!