Kurs i EndNote høsten 2017

Biblioteket arrangerer kurs i EndNote denne høsten, både for PC og Mac.

EndNote henter inn referanser fra bibliotekkataloger og databaser, og setter opp en korrekt litteraturliste. Det anbefales spesielt for masterstudenter, stipendiater og ansatte. Når du skal skrive bacheloroppgave kan også EndNote være nyttig, dersom du skal ha en lang litteraturliste.

For bachelorstudenter som ikke skal ha en lang litteraturliste, og andre som ikke ønsker å bruke EndNote, anbefaler vi Kildekompasset, Zotero og UiS sine apper for APA6.

Vi har kun et begrenset antall PC-er på vårt kursrom. Vi ber derfor om at du tar med din egen bærbare PC dersom du har det tilgjengelig. Vi har ikke Mac til utlån.

NB! Vi forventer vi at du har lastet ned EndNote før kurset. Du kan gjøre det her. Spør oss i biblioteket dersom du har problemer med dette.

Alle kurs holdes på bibliotekets kursrom, KE A-259. Vi krever ingen påmelding, kom den dagen som passer best for deg.

Tidspunkt for alle kurs er fra kl. 09.15 til 11.

Datoer:

12. september: Introduksjonskurs, PC.

20. september: Introduksjonskurs, Mac.

28. september: Introduksjonskurs, PC. (Engelsk)

3. oktober: Introduksjonskurs, PC.

11. oktober: Introduksjonskurs, Mac.

19. oktober: Introduksjonskurs, PC. (Engelsk)

24. oktober: Introduksjonskurs, PC.

14. november: Introduksjonskurs, Mac.

6. desember: Introduksjonskurs, PC.

Logo EndNote