Kåring av vinnere i Post-it games

Det kom inn en rekke gode bidrag i universitetsbibliotekets Post-it games, og det var vanskelig å kåre en vinner. Likevel var det enkelte bilder som pekte seg ut, og disse fikk velfortjente premier under en enkel høytidelighet fredag 27. mars.

Fornøyde vinnere får sin premie. Fornøyde vinnere får sin premie.

Hele 17 flotte bidrag kom inn til universitetsbibliotekets Post-it games i løpet av to uker i mars. Etter en avstemning blant bibliotekets ansatte ble følgende tre bilder plukket ut til å bli premiert:

1. plass: "Sverd i fjell", laget av M. Nouman Khalid, Muhammad Farooq Azam og Muhammad Ahmad Tauqeer.
2. plass: "Simpsons", laget av Sofie Hellesnes og Isabel Aida Haugstvedt.

3. plass: "Ender og krokodille", laget av Eline Øyri og Lise Sakariassen.

De fleste av prisvinnerne tok seg tid til å møte opp på premieutdelingen fredag 27. mars, der de fikk sine velfortjente påskeharer i sjokolade.

Vi takker alle som bidrog med sin kreativitet og skaperglede. Biblioteket framstår mer fargerikt på grunn av deres arbeid!

Alle bildene kan beundres i dette albumet på Facebook.

Alle premievinnere foran vinnerbildet.