Browzine er din nye tidsskrifthylle

Browzine er en applikasjon som gir oversikt over tidsskrifter du vil følge med på.

Bilde av bokhylle i Browzine Bokhylle i Browzine

Browzine er en tjeneste som gir oversikt over alle tidsskriftene biblioteket abonnerer på. Du kan søke etter tidsskrifter på tittel eller emne, og legge de du er interessert i inn i din egen digitale bokhylle. Du vil da få beskjed når det kommer nytt hefte fra disse tidsskriftene. Du kan lagre artikler du er interessert i som PDF, og eksportere referanser til EndNote. Browzine er gratis for studenter og ansatte ved UiS, og skal inkludere alle tidsskrifter som biblioteket har tilgang til. Gi oss beskjed dersom det er noen som mangler.

Browzine kan brukes på både PC og Mac, og applikasjonen kan lastes ned på mobile enheter som bruker Apple eller Android. Browzine er enkel og brukervennlig. SIRI fungerer bra i BrowZine, så du kan få artikler lest høyt. Kontakt biblioteket hvis du har noen spørsmål, så vil vi hjelpe deg.

En rekke universiteter både i Norge og utlandet har tatt i bruk Browzine, og tilbakemeldingene har vært svært gode. Dette er den nye måten å holde seg faglig oppdatert!

PC-VERSJONEN FINNER DU HER

LAST NED BROWZINE FOR iPAD ELLER iPHONE