Biblioteket utvider åpningstidene!

En god nyhet til alle studenter og ansatte: Fra 1. april kan dere besøke biblioteket på Ullandhaug fra 07.30 om morgenen, og bli der helt til kl. 21! I tillegg vil det være åpent på søndag. De første 100 som kommer 1. april får gratis frokost!

Sovende student (Bildet er hentet fra Ohio State University library sin blogg)

Biblioteket har hatt et par brukerundersøkelser de siste årene. Lengre åpningstid er et ønske som har gått igjen. Det er mange som ønsker å sitte lenger på biblioteket enn det som har vært mulig fram til nå. Vi tar utfordringen, og håper mange vil benytte seg av den økte tilgangen dette gir til våre lokaler og ressurser! På dagtid vil dere få hjelp og veiledning fra bibliotekets stab, mens på kveldstid er det studentassistenter som betjener biblioteket.

Søndagsåpent
Etter 1. april vil biblioteket for første gang også være åpent på søndager. Utvidet åpningstid i helgene fører til at biblioteket er åpent fra 10 til 16 både lørdag og søndag.

Gratis frokost til de 100 første!
Som en liten markering av denne historiske begivenheten vil vi dele ut en enkel frokost til de 100 første som besøker biblioteket den 1. april. Det er med andre ord bare å stille seg i kø i god tid før 07.30, frokosten spanderer vi!

Nye åpningstider på Ullandhaug:

Mandag - fredag:  07.30 - 21
Lørdag -  søndag: 10 - 16