Skjermbilde fra kurset

Nyttig nettkurs fra biblioteket: Writing thesis, using sources

Kurset "Writing thesis, using sources" lærer deg ferdigheter som er grunnleggende for å skrive gode oppgaver.

Logo EndNote

Kurs i EndNote høsten 2017

Biblioteket arrangerer kurs i EndNote denne høsten, både for PC og Mac.

Bilde av purreløk

Purregebyr på lån som leveres for sent

Fra og med 14. august innfører Universitetsbiblioteket purregebyr på lån som leveres for sent.

Bilde av mor og datter i biblioteket

Flott video fra Universitetsbiblioteket

Statsbygg ønsker å bruke biblioteket på UiS som et eksempel på god utnyttelse av offentlige rom. Derfor har de laga en flott video fra biblioteket vårt.

Bilde av flygelbordet i biblioteket.

Flygel fra Tjodhallen har blitt møbel i biblioteket

Flygelet i Tjodhallen har blitt til et flygelbord som er plassert i biblioteket.

Bilde av Benedikt Jager (Foto: Maria Gilje Torheim)

Video av bokpresentasjon med Benedikt Jager

Benedikt Jager og Svein Helgesen presenterte "Mellom sky og havsens grunne" i biblioteket på Ullandhaug torsdag 6. april. Kristin Aalen, Magne Drangeid og Nora Simonhjell bidro også. Hele presentasjonen ble filmet, og du kan se den her.

Tre studenter i biblioteket

Norges beste universitetsbibliotek, ifølge studentene.

I Studiebarometeret var Universitetsbiblioteket i Stavanger på topp blant alle landets universitetsbibliotek. Vil du vite hva vi er best på og hvorfor?

Logo BrowZine

Opplesning av artikler i BrowZine

SIRI leser artikler i BrowZine for deg, mens du gjør andre ting.

Bilde av Jan Erik Karlsen

Video av bokpresentasjon med Jan Erik Karlsen

Jan Erik Karlsen presenterte "Strategisk fremsynsledelse" i biblioteket på Ullandhaug tirsdag 14. mars. Kjersti Balle Tharaldsen bidro med sine synspunkter på boka. Hele presentasjonen ble filmet, og du kan se den her.

Logo Sage

Tilgang til SAGE Premier

Studentar og tilsette ved UiS har no tilgang til 820 tidsskrift frå leverandøren SAGE.