Bilde av Jan Erik Karlsen

Video av bokpresentasjon med Jan Erik Karlsen

Jan Erik Karlsen presenterte boken «Visjoner for det gode arbeidsliv» i biblioteket på Ullandhaug onsdag 7. februar. Preben Lindøe kommenterte. Dersom du gikk glipp av denne bokpresentasjonen om Arbeidsmiljøloven kan du se den her.

Bilde fra språkcafeen 2016

Language café/Språkkafé i biblioteket

(English text below) I februar og mars har vi en ny serie med språkkafeer i biblioteket. Kom innom for en kopp kaffe og øv på å snakke norsk sammen med andre!

bilde fra studieverkstedet

Studieverkstedet er blitt grønt

Elgen Reidar tar imot deg i døra når du kommer inn i Studieverkstedets nye lokaler i underetasjen i universitetsbiblioteket. Nå kan studentene gå barbeint i gresset, krype sammen i en hengestol eller la blikket flakke over bjørkestammer og fargerike småfugler mens de får veiledning i skriving av våre erfarne skrivementorer.

To studenter med en bok (Foto: Elisabeth Tønnessen/UiS)

Kurs fra biblioteket våren 2018

Biblioteket tilbyr en rekke kurs for studenter og ansatte, bl. a. søkeverksted og introduksjonskurs i EndNote og LaTex.

Skjermbilde fra ny versjon av Oria

Ny versjon av Oria

En ny versjon av bibliotekets katalog Oria er lansert.

EndNote logo

Kurs i EndNote våren 2018

Biblioteket tilbyr en rekke kurs i EndNote for masterstudenter og ansatte denne våren.

Bilde av Julie Hoel

Ny ansatt på Universitetsbiblioteket

Julie Hoel er ansatt som spesialbibliotekar på Universitetsbiblioteket, med arbeidssteder Ullandhaug og Medisinsk bibliotek på SUS.

Logo Kildekompasset

Revidering og forbedring av Kildekompasset

Kildekompasset har blitt oppdatert.

Bilde av Spisekroken

Velkommen til Spisekroken i biblioteket!

Studenter har ønsket seg flere fasiliteter i biblioteket, og nå står endelig Spisekroken klar!

Bilde av Aina Øverås Skott og Evy Ølberg

Nye ansatte på Universitetsbiblioteket