Bilde av Springers logo

Nytt fra biblioteket: 16 000 e-bøker fra Springer

Universitetsbiblioteket har kjøpt tilgang til 16 000 nye e-bøker fra forlaget Springer. De fleste fagområder er dekket, og bøkene kan lastes ned til odel og eie!

Illustrasjon av gutt som bærer mange bøker

Oppgaveskriving i siste liten? Det er ikke for sent!

Kom på workshop!

Bilde av Jan Erik Karlsen

Video av bokpresentasjon med Jan Erik Karlsen

Jan Erik Karlsen presenterte boken «Visjoner for det gode arbeidsliv» i biblioteket på Ullandhaug onsdag 7. februar. Preben Lindøe kommenterte. Dersom du gikk glipp av denne bokpresentasjonen om Arbeidsmiljøloven kan du se den her.

bilde fra studieverkstedet

Studieverkstedet har blitt grønt

Elgen Reidar tar imot deg i døra når du kommer inn i Studieverkstedets nye lokaler i underetasjen i Universitetsbiblioteket. Nå kan studentene gå barbeint i gresset, krype sammen i en hengestol eller la blikket flakke over bjørkestammer og fargerike småfugler mens de får veiledning i skriving av våre erfarne skrivementorer.

Skjermbilde fra ny versjon av Oria

Ny versjon av Oria

En ny versjon av bibliotekets katalog Oria er lansert.

Bilde av Julie Hoel

Ny ansatt på Universitetsbiblioteket

Julie Hoel er ansatt som spesialbibliotekar på Universitetsbiblioteket, med arbeidssteder Ullandhaug og Medisinsk bibliotek på SUS.

Logo Kildekompasset

Revidering og forbedring av Kildekompasset

Kildekompasset har blitt oppdatert.

Bilde av Spisekroken

Velkommen til Spisekroken i biblioteket!

Studenter har ønsket seg flere fasiliteter i biblioteket, og nå står endelig Spisekroken klar!

Bilde av Aina Øverås Skott og Evy Ølberg

Nye ansatte på Universitetsbiblioteket

Aina Øverås Skott og Evy Ølberg er nye ansatte på Universitetsbiblioteket

Bilde av en leseplass

Nye åpningsider på biblioteket ved Arkeologisk museum

Biblioteket ved Arkeologisk museum utvider åpningstidene sine! Fra og med mandag 30. oktober vil det også være åpent på mandager, mellom kl. 9 og 15.