Studentkort eller ansattkort som adgangskort

Avdeling Ullandhaug har døgnåpent for studenter og ansatte med adgangskort. Det er ditt studentkort eller ansattkort som er adgangskort.

Studenter og ansatte med adgangskort har adgang til biblioteket også utenom ordinær åpningstid.

Bøker og andre dokumenter som står i bibliotekets hyller er tilgjengelige for lån utenom ordinær åpningstid. Et unntak er de trykte tidsskriftene, som kun kan lånes i åpningstiden. Dokumentene lånes på en av bibliotekets utlånsautomater.

Bøker og artikler til avhenting finnes på bibliotekets hentehylle. De står oppstilt på den datoen du mottok hentemelding. Bøkene lånes i utlånsautomaten.

Viktig:

• Lås aldri inn andre personer med kortet ditt.
  • Dørene må aldri blokkeres.
  • Ved feil på kortet, ta kontakt med studentekspedisjonen i deres åpningstid. De holder til i Arne Rettedals hus.
  • Hvis du mister kortet ditt, gi umiddelbart beskjed til studentekspedisjonen for sperring av kort, samt utstedelse av nytt kort.

Noe du lurer på? Ta kontakt med oss på e-post ub@uis.no, så svarer vi deg så fort vi kan.