Avduking av årets ION Racing-bil

ION Racing er formula student laget ved Universitetet i Stavanger. Laget har studenter fra mange ulike linjer og de sammen i ett år for å bygge en én-seters formula bil til å delta i én av verdens største konkurranse for ingeniørstudenter, Formula Student.

I år skal laget i sommerferien reise til Silverstone banen i England for å representere UiS is FSUK.

Den 24. mai er det på tide med avduking og ION Racings medlemmer jobber natt og dag for å få ferdig bilen. De håper så mange som mulig har lyst til å komme og vise sin støtte til teamet og se bilen de har brukt ett år på å designe, simulere, drømme om og nå til slutt, bygge. Arrangementet vil inneholde presentasjoner fra ION Racings sponsorer, tekniske leder og team leder, og etter avduking og navnavsløringen er det muligheter til å ta en nærmere titt på bilen og snakke med teamet.

ION Racing-plakat