Skrivenatt i biblioteket!

Sliter du med å komme i gang med oppgaveskrivingen? Mangler du den «røde tråden»? Er litteratur og kildehenvisninger vanskelig? Frykt ikke: Det er tid for Skrivenatt!

Til alle studenter! Få med deg Skrivenatt i biblioteket. Du får hjelp til å skrive smartere og få fart på oppgaveskrivingen. Gjennom hele kvelden kan du få råd og veiledning om skriving, referanser og kildebruk av mentorer fra Studieverkstedet, skriveveiledere og bibliotekarer. Utpå kvelden får du også servert kaffe og frukt!

PROGRAM:

Skriveøkter i Studieverkstedet. "Shut up and write"

Hver økt har en kort innledning, 30 minutters skrivetid, og til slutt en oppsummering. Du skriver i samme rom som andre, og kan delta på en eller flere av øktene. Det er bare å møte opp.

Kl. 16.15 Hvordan komme i gang.

Kl. 17.15 Problemstilling – skrivestrategier

Kl. 18.15 Struktur

Kl. 19.15 Hva er en god oppgave? Drøfting og selvstendighet i den akademiske teksten.

Kl. 20.15 Hvordan holde skrivingen i gang/unngå skrivesperre

Kildebruk-bar i Kongsgårdsalongen

Kl. 16 - 21 Lær å sitere korrekt. Lær å lage litteraturliste.

Kl. 17.00 og 18.30 Lynkurs i å lage litteraturliste

Følg Kildevettreglene og unngå plagiat. Hjelpekorpset gir førstehjelp i referansehåndtering, litteraturlister og EndNote.

Academic Writing «How To» (4.30 - 9 pm, in English)

Does your paper or thesis lack coherency? Do you find referencing difficult? Do you struggle with writer's block? This student-driven workshop is aimed at answering your writing questions. Come practice and receive guidance while writing!

Veiledning i akademisk skriving

De som sitter og jobber i Stille lesesal eller deltar på skriveøktene i Studieverkstedet kan få veiledning av mentorer underveis.

Skriveveilederne har blå t-skjorter og vil være tilgjengelige for spørsmål og veiledning for de som sitter der og jobber. Bare rekk opp hånda, så kommer vi til din plass. Mentorene er i Studieverkstedet fra 14. Du kan avtale veiledning på studieverksted@uis.no

Bibliotekets skranke er åpen til kl. 21 denne dagen.

VELKOMMEN!

Arrangement på Facebook