Oljå - en næring for framtiden

Oljenæringen er fortsatt en framtidsnæring. Hvilke jobbmuligheter finnes de neste tiårene? Hva vil kreves av dem som skal utvikle denne høyteknologiske industrien videre? Kom og bli oppdatert. Kom og bli inspirert. Kom og knytt nye kontakter!

Oljå vil forbli vår klart viktigste næring i overskuelig framtid. Behovet for nye teknologiske løsninger, og smartere måter å jobbe på vil bli stadig større. Hvilke muligheter, krav og forventinger vil møte dem som skal jobbe i oljeindistrien i årene som kommer? Hvordan vil politikerne legge til rette for en fortsatt bærekraftig og konkurransedyktig næring på norsk sokkel?

Næringsforeningen og Universitetet i Stavanger inviterer petroleumsstudenter, og alle andre som er opptatt av framtiden for oljå, til et kombinert faglig og sosialt treff onsdag 6. september kl. 1900.

Her vil gründer og administrerende direktør Odd Skjærseth i West Group dele erfaringene sine. West Group et spennende vekstselskap som utvikler ny teknologi innen boring- og brønntjenster. Han har svært gode forutsetninger for å mene noe om både framtidsmulighetene i bransjen og hvilke egenskaper dem som søker seg til næringen bør ha.
Samtidig står vi foren et stortingsvalg 11. september. Derfor er vi glad for å få besøk av tre unge politikere fra rogalandsbenken: Tina Bru (H), Torstein Tvedt Solberg (Ap) og Iselin Nybø (V). De vil bli utfordret på hvilken olje- og energipolitikk regjering og storting bør føre de neste fire årene.

Trykk her for å melde deg på arrangmentet!

Ingen deltakeravgift . Servering av mat og godt drikke

Påmeldingen krever at du fører inn følgende:

Fornavn, Etternavn, Postnummer og Sted.

For feltene bedrift og fakturaadresse fyll inn: xx og trykk registrer meg. Da vil du motta en bekrefelse på din registrerte epost.

UiS logo