Vil du bo i studentbolig?

– Vi tar nå imot løpende søknader til våre 1402 studentboliger i Stavanger-regionen, sier Øyvind Lorentzen, ass. direktør i Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS).

• /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studentliv/sørmarka sis bolig.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Bor du i Sørmarka studentboliger bor du midt i smørøyet på campus Ullandhaug.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studentliv/bjergsted studentboliger.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Bjergsted studentboliger åpnet høsten 2015, og viser markant igjen i landskapet med sin friske grønnfarge og moderne arkitektur.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studentliv/Bjergsted - 2017 (002).jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Utsikten fra leilighetene i Bjegsted studentboliger er fantastisk: Stavanger sentrum nærmest, blå fjord i midten og fjell i bakgrunnen.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studentliv/sis barnehage.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    SiS barnehage tilbyr trygge og rimelige barnehageplasser for studenter. Friluftsliv står i sentrum og barnehagene har samarbeidsavtale med Stavanger Turistforening.

Høstens nye studenter kan velge mellom hele 14 boområder, fra sentralt i Stavanger sentrum til midt i smørøyet på campus Ullandhaug.

– Vi tar imot søknader og tildeler ledige boliger fram til 25. juli etter at Samordna opptak er gjennomført. Etter dette åpner vi en ny søknadsrunde på boliger, sier Lorentzen.

Ledige parboliger

Det er per i dag ledige parboliger flere steder, blant annet i Sørmarka studentboliger midt på campus Ullandhaug og i Bjergsted like ved Institutt for musikk og dans.

Ledige familieboliger og barnehageplass

Skal du studere og tar med deg familien i flyttelasset er det også ledige familieboliger. Det er ledige familieboliger i Nov-området og ledige barnehageplasser i SiS sin barnehage som er nærmeste nabo til studentboligene.  Begge deler ligger kun 500 meter fra campus Ullandhaug, sier Lorentzen.

Nov-området består 32 familieleiligheter og med nærhet til campus, barnehage og friluftsområdet Sørmarka er området ideelt for studerende foreldre.