Søker studentassistenter til arbeid med didaktisk verksted

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker studentassistenter fra lærerutdanningene som er nysgjerrige på multimedial teknologibruk i barnehage og skole.

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker studentassistenter. Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker studentassistenter.

Har du lyst å lære mer og prøve deg som veileder for andre studenter og ansatte innen bruk av teknologi i læringssituasjoner? Er du nysgjerrig på multimedial teknologibruk i barnehage og skole?

Nyetablert digitalt verksted

Arbeidsplassen til studentassistentene vil være didaktisk digitalt verksted (DDV). Det nyetablerte verkstedet er et multimedie rom hvor det alltid skal være tilgang til den nyeste teknologien, og hvor det skal være mulighet til å lære, utforske og utfordre undervisning ved bruk av digitale verktøy og teknologi.

Rommet er en annerledes læringsarena med soner for utforskning og eksperimentering og for deling i plenum.  DDV inneholder både makerspace og utstyr som spillmaskiner, 3D printer, VR-briller, muligheter for å koble skjermframvisning til enkelte maskiner eller nettbrett, osv. Studentassistenter som ansettes, må også være villige til å ta ansvar for dette nye læringsrommet, sørge for at det er i orden for brukere av det, og samarbeide godt med prosjektleder og andre som er involvert i bruken og utviklingen av rommet.

Søker to assistenter

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker 2 studentassistenter som sammen med prosjektleder Paolo Haaland Scarbocci kan ivareta drift og utvikling av DDV. Prosjektleder er studentassistentenes faglige leder.  Stillingsprosent for studentassistent er 20%.

Arbeidsoppgaver er vanskelige å presisere ettersom dette er en nysatsing, men tentativt kan vi si at arbeidsoppgaver vil omfatte:

• å være tilstede i rommet og sørge for at rommet er ryddig og at inventar er hvor det skal være, samt at rommet sikres (låsing)
  • med utgangspunkt i eventuell spisskompetanse holde workshops eller gi veiledning til studenter og ansatte
  • å bidra til videreutvikling av DDV
  • bidra til at studenter bruker DDV og utvikler nødvendig digital kompetanse

God til å samarbeide

Studentassistentene vil inngå i team. Det er derfor viktig at du kan samarbeide godt, at du er lydhør og konstruktiv, og at du også er villig til å ta et tak når det trengs. Personlig egnethet og evne til å kommunisere godt med studenter og ansatte vil bli vektlagt.

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av DDV. Er du den studenten som er nysgjerrig på ny digital teknologi og som Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora leter etter?

Studentassistenter avlønnes etter gjeldende satser:

• Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24.
  • Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 33.

Meld din interesse innen mandag 11.09.17. Si kort noe om deg selv og dine interesser. Send til prodekan Jorunn Melberg på e-post: jorunn.melberg@uis.no.

UiS logo