Lesesal i Kjell Arholms hus midlertidig stengt

I forbindelse med ombygging i Kjell Arholms hus vil lesesal U-110 være ute av drift fram til månedsskiftet januar/februar 2018.

Kjell Arholms hus skal få øvingsrom for helsefag. Dette medfører at kontorlandskap i U-112 og en del tilstøtende områder skal bygges om. Byggearbeidene starter uke 45 og er planlagt ferdig i uke 4 i 2018.

Byggearbeidene medfører at lesesal U-110 vil være ute av drift i byggeperioden.

Kantinen i Kjell Arholms hus kan i denne perioden benyttes som lesesal, når det er mulig. Likeledes er Universitetsbiblioteket alltid åpent for studenter som trenger leseplass.

Det er også mulig å bruke øvrige lesesaler på campus: Kjølv Egelands hus, rom C-160, Arne Rettedals hus i  G-102 og G-301, Hulda Garborgs hus O-134, Hagbard Lines hus A-026, A-038 og U220.

De ansatte som sitter i dette området, er flyttet over i ny Paviljong 15 – som nå står oppført rett sør for KA-hus.

Studenter på lesesal

Sykepleiestudentene må fram til februar 2018 finne nye steder å slå seg ned for å lese pensum.