Konteeksamen i Arkivenes Hus

Når konteperioden begynner 21. august så er vi klar til å ta i bruk de nye flotte lokalene våre i Arkivenes Hus.

UiS-studenter har digital eksamen i Arkivenes hus på Ullandhaug

Lokasjon
Arkivenes Hus ligger nednefor iPark, Richard Johnsens gate 12.

Ankomst
Kolumbus sine ruter fra både Stavanger og Sandnes stopper på bussholdeplassene ved Oljedirektoratet, et par minutters gange fra Arkivenes Hus. Her finner du en oversikt over bussrutene til Ullandhaug.

Det er ikke parkeringsplasser for studenter ved Arkivenes Hus eller i Ipark, den nærmeste parkeringen på universitetsområdet er bak Kjell Arholms hus.

Kantine
Kantinen i Arkivenes Hus ønsker å tilby studenter som tar eksamen et utvalg av mat og drikke før, underveis og etter dere har eksamen. Denne kantinen selger frokostpakker, lunsjpakker, Grab & Go produkter og kioskvarer. Det serveres også varm lunsj til en fast pris hver dag fra 11.00-12.30.

UiS logo