Jobb under studiet? IT-avdelingen søker nye studentassistenter!

Har du teknisk innsikt, erfaring med service, og trives med å jobbe med mennesker? IT-avdelingen ved UiS har behov for nye studentassistenter, da noen av våre er ferdig med studiene sine ved UiS

Som studentassistent hos oss vil du få variert erfaring med ny og spennende teknologi, og delta i et lag preget av godt humør, stå-på vilje og serviceinnstilling. Våre studentassistenter bistår bl.a. med arbeid i skranke, kveldsvakter, telefonvakt og brukerstøtte.

Stillingen lønnes etter ltr. 24, og ved gjennomført tre-åring utdannelse/bachelor gis ltr. 33. Stillingen er begrenset oppad til 60 timer pr. mnd., tilsvarende 37,5 % stilling.

Nødvendige kvalifikasjoner:

• Meget god muntlig og skriftlig Norsk
  • Meget god muntlig og skriftlig Engelsk
  • Erfaring med kundekommunikasjon
  • Erfaring med teknisk brukerstøtte (maskinvare/programvare)
  • Kjennskap til UiS sine studentsystemer og infrastruktur

Videre vil disse egenskapene vektlegges:

• ITIL-kunnskap eller sertifisering
  • Erfaring med bruk av fagsystemer v/UiS
  • Erfaring med feilsøking av programvare, operativsystem og maskinvare
  • Erfaring med mobile enheter (Android/iOS/etc)

Ta kontakt med Tjenestekoordinator for IT-servicedesk, John Magnus Kallevik ved eventuelle spørsmål.

For å søke på stillingen send en kortfattet søknad og CV til john.m.kallevik@uis.no.

UiS logo