Hjelp oss å skape Norges første smartbuss – vinn 30-dagersbilletter

Vi er en gruppe studenter fra Universitet i Stavanger som arbeider sammen med Kolumbus og Demola Stavanger for å skape et busstilbud for fremtiden. Målet er å sette opp en buss hvor vi tester innovative teknologier, løsninger og tjenester.

Ved å svare på spørreundersøkelsen nedenfor, gir du oss en forståelse av hva du ønsker fra en smartbuss. Skulle du ønske du kunne bestille tilpassede bussturer akkurat når og hvor du ville, og at du kunne betale med Vipps? Vil du gjerne vite hvor mye energi du sparer når du tar bussen, eller få miljøpoeng som belønning når du velger å la bilen stå?

Alle dine tilbakemeldinger er til stor hjelp for oss, og som takk for deltakelsen, trekker vi ti heldige vinnere av 30-dagersbilletter.

Klikk her for å komme til undersøkelsen