Finn ledige stillinger og oppgaver på vår karriereside

Er du ute etter en jobb eller kanskje tips til bachelor- og masteroppgaven?

På vår karriereside kan du finne aktuelle heltids- og deltidsstillinger, sommerjobber, stipend, trainee, internships og forslag til bachelor- og masteroppgaven.

Stillingene som formidles er rettet mot studenter og nyutdannede ved UiS. Her kan du blant annet finne deltidsstillinger til under studiene, eller trainee og heltidsstillinger rettet mot deg som er nyutdannet.

Siden formidler også forslag til bachelor- og masteroppgaver som kommer fra næringslivet i det tidsrommet dette er aktuelt. Målet med dette er å knytte en sterkere kontakt mellom studenter og arbeidslivet, hvor dere som studenter får jobbe med reelle og relevante oppgaver fra næringsliv.

Vi tror at tett kontakt med næringslivet gir engasjerte studenter, bedre læring og større kompetanseoverføring!

Har dere spørsmål til stillinger eller oppgavene, ta gjerne kontakt her.

UiS logo