Eksamen i Arkivenes Hus

En viktig del av UiS sin satsing på digitalisering handlar om å kunne tilby studentene digital eksamen. For å innfri universitetet sin målsetting om 80% gjennomføring av digital eksamen har UiS leid flotte og lyse lokaler i fjerde etasje i Arkivenes hus.

UiS-studenter har digital eksamen i Arkivenes hus på Ullandhaug

Lokasjon
Arkivenes Hus ligger nedenfor iPark, Richard Johnsens gate 12.

Ankomst
Kolumbus sine ruter fra både Stavanger og Sandnes stopper på bussholdeplassene ved Oljedirektoratet, et par minutters gange fra Arkivenes Hus. Her finner du en oversikt over bussrutene til Ullandhaug.

Det er ikkeparkeringsplasser for studenter ved Arkivenes Hus eller i Ipark, den nærmeste parkeringen på universitetsområdet er bak Kjell Arholms hus.

Kantine
Kantinen i Arkivenes Hus ønsker å tilby studenter som tar eksamen et utvalg av mat og drikke før, underveis og etter dere har eksamen. Denne kantinen selger frokostpakker, lunsjpakker, Grab & Go produkter og kioskvarer. Det serveres også varm lunsj til en fast pris hver dag fra 11.00-12.30.