Bli med ION Racing på verdens største ingeniørkonkurranse

Studentorganisasjonen ION Racing søker nye medlemmer for sesongen 2017-18. Vi trenger studenter som ønsker et spennende og utfordrende år!

ION Racing med bilmodellen for 2017 Denne bilen bygger ION Racing i år. Vil du være med og lage neste års modell?

Gjennom design, utvikling og produksjon av en enseters racerbil får våre medlemmer, fra alle studieretninger, mulighet for å tilegne seg relevant erfaring på best mulig måte, gjennom praktisk arbeid. Det gir en mulighet til å utvikle seg som menneske, samarbeidspartner og student.

Vi er så vågale og påstår at vi tilbyr den beste utviklingsarenaen på UiS når det kommer til praktisk erfaring og løsningsorientert tankegang. Kom gjerne og utfordre oss på nettopp dette.

ION Racing deltar i verdens største ingeniørkonkurranse for studenter, formula student. I sesongen 2016-17 deltar teamet på konkurranse i England, Silverstone og Tyskland, Hockenheimring.

Unike erfaringer

Gjennom året får våre medlemmer erfaringer, som ellers ikke tilbys på UiS, innen 3D-modellering og design, simuleringer, kretskort, komposittmaterialer, samt et tverrfagelig innblikk som utenom tilsvarende prosjekt er helt umulig.

Ved siden av ingeniørtekniske utfordringer består ION Racing av et organisasjonsstyre og en markedsføringsavdeling som tilbyr erfaringer og nettverksbygging utenom tekniske ferdigheter.

Gjennom utvikling av en racerbil fra bunnen av, kommer en innom problemstillinger som er releveante innen alle ingeniørprosjekter og prosjekter ellers.

Motivasjon er nok

For å bli med i organisasjonen kreves det kun motivasjon, ingen erfaringer er nødvendig; gidder du å lære, kan du lære.

Et verv i ION Racing er krevende og vil utfordre deg som person og dine evner, men i dagens arbeidsmarked er det helt avgjørende å skille seg ut.

Hvorfor ikke investere i din egen fremtid gjennom å gi deg selv en skikkelig utfordring du garantert kommer til å vokse på? ION Racing har fortsatt til gode å høre fra tidligere medlemmer at de angret på at de ble med eller at de ikke har lært noe.

Meld deg på!

Følg linkene under dersom dette høres spennende ut:

Team-2018: https://docs.google.com/forms/d/1ux_EO-HrnbIyw2gu3jqL6-nt2_yypxy_M93jsJOjyss/prefill

Styret-2018: https://docs.google.com/forms/d/1FywonHJ-jAXQQ0GDAoTl3hVdvhusl3puNCGsGayQgbA/prefill

Tekst: ION Racing

UiS logo