BIF, SAMSIK, JUFO, MEL, SFF og LED. HÆ?

Etter noen uker på UiS er du mest sannsynlig fortrolig med forkortelsene – som jo er navnene til noen av de mange linjeforeningene på Universitetet i Stavanger. Men hva er egentlig en linjeforening?

Studenter ved Universitetet i Stavanger

En linjeforening er en studentorganisasjon knyttet spesifikt til studiet. På UiS har vi mange linjeforeninger knyttet til flere studieretninger. Verdien av å være engasjert i en linjeforening er stor og definitivt verdt å vurdere.

Studenter som har vært med i en linjeforening er spesielt attraktive for næringslivet,og linjeforeninger blir ofte invitert til arrangementer i regi av bedrifter i regionen.Å være engasjert i en linjeforening viser at du har ekstra interesse for fagfeltet,tar ansvar og initiativ, samt at du kan samarbeide med andre.

Dessuten - det er fryktelig sosialt givende å være aktiv i en linjeforening.

Se komplett oversikt over linjeforeninger.