Gruppebilde, Martin Sannes, Torjus Syversen Fongaard, Magne Bartlett, Torstein Husebø og Victoria Walberg.

UiS-studenter i Næringsforeningens ressursgruppe

Studentene ved BI og UiS har etablert ei felles ressursgruppe hos Næringsforeningen for å skape tettere og bedre kontakt mellom studentene og arbeidslivet. 23. mai er det kick-off.

Livbåt under øvelse på Svalbard

Til Svalbard for å holde varmen

Forskere, myndigheter og næringsliv samarbeider om bedre sikkerhet i Arktis. En øvelse på Svalbard vil gi økt forståelse for hvordan evakuerte passasjerer kan overleve til hjelpen når fram.

Bilde av en stemmeurne og en hånd som putter valgseddel oppi.

Bli valgmedarbeider!

Stavanger kommune søker nå valgmedarbeidere som får ansvar for å veilede velgere og ta imot stemmer ved stortings- og sametingsvalget til høsten.

Illustrasjon til BYOD - Bring your own device

Infofilm om digital eksamen

Her kommer en rykende fersk informasjonsvideo som er til stor hjelp for deg som skal ha digital eksamen.

To studenter på biblioteket.

Endelig slipper du å skrive med penn og papir på eksamen!

UiS satser stort på digital eksamen, og nå vil flere og flere studenter slippe å skrive på penn og papir på eksamen.

info fra it-avdelingen

Utskrift påfyll på konto 02/05-17 08:00-10:00 / Print account refill 02/05-17 08:00-10:00

Påfyll på printkonto med betaling via PayPal blir ikke mulig den 2. mai 2017 mellom 08:00 og 10:00.
Print account credit refill payment via PayPal will be unavailable on May 2nd 2017 between 08:00 and 10:00.

Kolumbus

Hjelp oss å skape Norges første smartbuss – vinn 30-dagersbilletter

Vi er en gruppe studenter fra Universitet i Stavanger som arbeider sammen med Kolumbus og Demola Stavanger for å skape et busstilbud for fremtiden. Målet er å sette opp en buss hvor vi tester innovative teknologier, løsninger og tjenester.

Illustrasjon til utdanningslegat fra Stavanger kommune - penger

Søk om legat

Stavanger kommune har to utdanningslegat som skal deles ut denne våren. Søknadsfrist er 30. april.

UiS karriereside

Finn ledige stillinger og oppgaver på vår karriereside

Er du ute etter en jobb eller kanskje tips til bachelor- og masteroppgaven?

Foto: Elisabeth Tønnessen/UiS

UiS innfører sikker digital postkasse

Fra sommeren 2017 sender UiS brev til deg som privatperson til din digitale postkasse.

Info fra IT

Fikset: Tekniske problemer med sentralbord telefonene. / Fixed: Problems with the service desk phones.

Problemene som tidligere i dag rammet sentralbord telefonene er nå fikset.
Problems with the service desk phones from earlier today have now been fixed.

Info fra IT-avdelingen

Vedlikehold på e-post server 1/4 kl 21:00-23:00 /Maintenance on e-mail server Saturday 1 April from 9 P.M. to 11 P.M.

Vi må foreta vedlikehold på e-post tjenesten lørdag 21:00 - 23:00. I tilsrommet vil pålogging til e-post for ansatte og studenter være utilgjengelig.
Urgent maintenance on e-mail service will be performed on Saturday 1 April from 9 P.M. to 11 P.M. During the period logon to employee and student e-mail will be unavailable.

The Tall Ships Races

Bli medseiler i Tall Ships Races

Vil du bli med og seile på en av de fantastiske skutene? Her har du muligheten.

Registrering av aktivitet på KE-hus / Measuring activity in KE building

I tre uker vil bruken av Kjølv Egelands hus bli registrert. Over the next three weeks, activity in the Kjølv Egeland building will be registered.

Maria Råken, Rein Torsvik og Stein-Oleiv Brekke viser fram ein Marsrover.

Bli med og bygg Marsrover

Nå har alle romfartsinteresserte studentar ein gyllen sjanse til å bli med på laget som skal byggje Marsrover.

Oppgradering av filserver fil01

Hjemmeområdet og prosjektområdet vil være utilgjengelig for studenter torsdag 30. mars kl 21:00-00:00

Logo Forskningsrådet

Statsstipend til Kina

Den kinesiske stat tilbyr årlig Norge inntil 10 stipender til studier eller forskning ved et kinesisk høyere lærested for norske studenter og forskere innen alle fagområder.

Canvas-logo

Eksporter fagstoff fra It's learning til Canvas

Nå kan du begynne å hente ut filer og fagstoff fra It's learning, som du ønsker å bruke videre i det nye systemet Canvas. Dette må gjøres innen 31. juli.

Info fra IT

UiS-IT tar hensyn til miljø og jobber for å bli mer miljøvennlig.

Hvordan stoppe uønsket utskriftsjobb som er i gang?

Arne Sigve Nylund, konserndirektør for norsk sokkel i Statoil

Statoil: «Norsk sokkel i en grønn framtid»

Arne Sigve Nylund, konserndirektør i Statoil, holder foredrag om behovet for ny arbeidskraft framover.