Info fra IT-avdelingen

Oppgradering av filtjener for studenter 30/06 20:00-00:00 / Upgrade of student fileserver

Fredag 30.6 fra kl 20:00 og frem til 00:00 vil det bli utført oppgradering av filtjener for studenter fil01. I tidsrommet vil F: og G: områdene være utilgjengelige.
Dette vil også påvirke prosjektområdene som benyttes av ansatte ved UiS.
Det anbefales å lukke alle åpne dokumenter før oppgraderingen finner sted.

Masteravslutning ved teknat

Nå kan du dele dine resultater via Vitnemålsportalen

Skal du søke jobb eller søke videre studier? Nå kan du raskt og enkelt dele dine resultater elektronisk via Vitnemålsportalen.

Canvas-logo

Eksporter fagstoff fra It's learning til Canvas innen 1. juli

Det begynner å nærme seg overgang til Canvas. Husk å hente ut filer og fagstoff fra It's learning, som du ønsker å bruke videre i det nye systemet Canvas. Dette må gjøres innen 1. juli.

Mars Institute Student Chapter

Bli med på Spaceport Norway!

Hvis du er raskt ute, kan du få en gratisbillett til romfartskonferansen Spaceport Norway!

Studentbolig Bjergsted

Vil du bo i studentbolig?

– Vi tar nå imot løpende søknader til våre 1402 studentboliger i Stavanger-regionen, sier Øyvind Lorentzen, ass. direktør i Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS).

Illustrasjon av bokskap

Tøm bokskapene

Bokskapene tømmes innen slutten av vårsemesteret. Det vil si nå i juni. Hengelåsene blir klippet opp og skapene tømt. Studentene oppfordres derfor til å hente eiendelene sine før det er for sent.

ION Racing med bilmodellen for 2017

Bli med ION Racing på verdens største ingeniørkonkurranse

Studentorganisasjonen ION Racing søker nye medlemmer for sesongen 2017-18. Vi trenger studenter som ønsker et spennende og utfordrende år!

Triangulum-logo

Bli med på smartby-tur 15. juni

Under Impact Week kan du oppleve de smarte løsningene i EU-prosjektet Triangulum, som UiS deltar i. Kanskje finner du også inspirasjon til å digitalisere ditt eget hjem?

Gruppebilde, Martin Sannes, Torjus Syversen Fongaard, Magne Bartlett, Torstein Husebø og Victoria Walberg.

UiS-studenter i Næringsforeningens ressursgruppe

Studentene ved BI og UiS har etablert ei felles ressursgruppe hos Næringsforeningen for å skape tettere og bedre kontakt mellom studentene og arbeidslivet. 23. mai er det kick-off.

Livbåt under øvelse på Svalbard

Til Svalbard for å holde varmen

Forskere, myndigheter og næringsliv samarbeider om bedre sikkerhet i Arktis. En øvelse på Svalbard vil gi økt forståelse for hvordan evakuerte passasjerer kan overleve til hjelpen når fram.

Bilde av en stemmeurne og en hånd som putter valgseddel oppi.

Bli valgmedarbeider!

Stavanger kommune søker nå valgmedarbeidere som får ansvar for å veilede velgere og ta imot stemmer ved stortings- og sametingsvalget til høsten.

Illustrasjon til BYOD - Bring your own device

Infofilm om digital eksamen

Her kommer en rykende fersk informasjonsvideo som er til stor hjelp for deg som skal ha digital eksamen.

To studenter på biblioteket.

Endelig slipper du å skrive med penn og papir på eksamen!

UiS satser stort på digital eksamen, og nå vil flere og flere studenter slippe å skrive på penn og papir på eksamen.

info fra it-avdelingen

Utskrift påfyll på konto 02/05-17 08:00-10:00 / Print account refill 02/05-17 08:00-10:00

Påfyll på printkonto med betaling via PayPal blir ikke mulig den 2. mai 2017 mellom 08:00 og 10:00.
Print account credit refill payment via PayPal will be unavailable on May 2nd 2017 between 08:00 and 10:00.

Kolumbus

Hjelp oss å skape Norges første smartbuss – vinn 30-dagersbilletter

Vi er en gruppe studenter fra Universitet i Stavanger som arbeider sammen med Kolumbus og Demola Stavanger for å skape et busstilbud for fremtiden. Målet er å sette opp en buss hvor vi tester innovative teknologier, løsninger og tjenester.

Illustrasjon til utdanningslegat fra Stavanger kommune - penger

Søk om legat

Stavanger kommune har to utdanningslegat som skal deles ut denne våren. Søknadsfrist er 30. april.

UiS karriereside

Finn ledige stillinger og oppgaver på vår karriereside

Er du ute etter en jobb eller kanskje tips til bachelor- og masteroppgaven?

Foto: Elisabeth Tønnessen/UiS

UiS innfører sikker digital postkasse

Fra sommeren 2017 sender UiS brev til deg som privatperson til din digitale postkasse.

Info fra IT

Fikset: Tekniske problemer med sentralbord telefonene. / Fixed: Problems with the service desk phones.

Problemene som tidligere i dag rammet sentralbord telefonene er nå fikset.
Problems with the service desk phones from earlier today have now been fixed.

Info fra IT-avdelingen

Vedlikehold på e-post server 1/4 kl 21:00-23:00 /Maintenance on e-mail server Saturday 1 April from 9 P.M. to 11 P.M.

Vi må foreta vedlikehold på e-post tjenesten lørdag 21:00 - 23:00. I tilsrommet vil pålogging til e-post for ansatte og studenter være utilgjengelig.
Urgent maintenance on e-mail service will be performed on Saturday 1 April from 9 P.M. to 11 P.M. During the period logon to employee and student e-mail will be unavailable.