EU/EØS-minister Marit Berger Røsland , Foto: Fotograf Sturlason/UD

Siste nytt fra EU! Om utvikling i Europa og regjeringens europapolitikk.

EU/EØS-minister Marit Berger Røsland vil holde foredrag på UiS tirsdag 12. desember kl. 14,. Statsråden vil redgjøre om EUs utvikling, brexit og regjeringens europapolitikk.

Logo til Studenttelefonen

Studenttelefonen søker frivillige medarbeidere

I mars åpner Studenttelefonen to netter i uken. Til dette trenger StOr frivillige studenter.

Studentgründere rundt et bord

Åpner studentinkubatoren med fest

Tirsdag åpner studentinkubatoren LevelUp som skal hjelpe studentbedrifter i oppstartsfasen. Bli med å feire i nye lokaler i Måltidets hus.

Enkeltemner

Fristen for å søke om enkeltemner er 1. desember

Logo til Lånekassen

Ikke søkt om studielån ennå?

Har du ennå ikke søkt Lånekassen om studielån for høstsemesteret 2017? Da må du skynde deg å gjøre det innen 15. november.

Illustrasjonsfoto av jente som sitter alene på en benk

Ny varslingsside for studenter

UiS har fått nye og bedre «Si ifra»-sider, hvor studenter kan melde om feil, mangler og uønskede hendelser.

Marit Boyesen, Harald Minge og Kristin Reitan Husebø

Velkommen til Verdiskapingsforum

Kom til UiS fredag 17. november og hør hvordan arbeids- og næringsliv og akademia kan jobbe tettere sammen for å fremme utvikling og innovasjon.

UiS-studenter har digital eksamen i Arkivenes hus på Ullandhaug

Eksamen i Arkivenes Hus

En viktig del av UiS sin satsing på digitalisering handlar om å kunne tilby studentene digital eksamen. For å innfri universitetet sin målsetting om 80% gjennomføring av digital eksamen har UiS leid flotte og lyse lokaler i fjerde etasje i Arkivenes hus.

Studenter på lesesal

Lesesal i Kjell Arholms hus midlertidig stengt

I forbindelse med ombygging i Kjell Arholms hus vil lesesal U-110 være ute av drift fram til månedsskiftet januar/februar 2018.

Illustrasjon av framtidig campus.

Hvordan kan UiS sikre bærekraftig campusutvikling?

Statsbygg og Universitetet i Stavanger inviterer til miniseminar om hvordan man best kan utvikle et bærekraftig campusområde. Alle interesserte er hjertelig velkommen.

Logo Studiebarometeret

Si hva DU mener!

Til studenter på 2. og 5. studieår: Vil du være med å forbedre kvaliteten på studiet ditt?

Logo Studenttelefonen

Bli frivillig i Studenttelefonen

I mars åpner Studenttelefonen to netter i uken. Til dette trenger StOr 40 frivillige studenter.

Prorektor Dag Husebø og StOr-nestleder Emma Øren

Bli med som UiS-ambassadør for tv-aksjonen

I anledning årets tv-aksjon inviterer StOr og UiS-ledelsen til kick-off for en Unicef-uke ved UiS i stolpetimen tirsdag 17. oktober.

Illustrasjon til Studentvalget 2017 ved UiS - tegning av figurer foran valgurne

Studentvalget 2017

Mandag 16. oktober starter Studentvalget 2017! Bruk stemmeretten din og sørg for studentdemokrati i praksis.

Info fra IT

Nedetid data nettverk i Arne Rettedals Hus, ØST-FLØY alle etasjer.

På grunn av vedlikehold vil data nettverk være nede fredag den 6. oktober fra klokken 17.30 til 23.00.

Masterstudent Sriffi Zukhrufany låner nettbrett på universitetsbiblioteket.

Lån et nettbrett

Norges første Hublet, en utlånstjeneste for nettbrett, er nå tilgjengelig på Universitetsbiblioteket.

Studenter ved Universitetet i Stavanger

BIF, SAMSIK, JUFO, MEL, SFF og LED. HÆ?

Etter noen uker på UiS er du mest sannsynlig fortrolig med forkortelsene – som jo er navnene til noen av de mange linjeforeningene på Universitetet i Stavanger. Men hva er egentlig en linjeforening?

Bildet viser Sigmund Sunnanå.

Sigmund Sunnanå om Lærerskolen og dannelsen

Sigmund Sunnanå, tidligere rektor ved lærerhøyskolen i Stavanger og daglig leder i Lærerutdanningsrådet, holder foredraget «Lærerskolen, skolen og dannelsen» torsdag 5. oktober, kl. 1800. Gratis adgang.

Førelesning

Kjell Gjerseth føreles om systemteori

Onsdag 4. oktober og torsdag 5. oktober kan du få med deg til saman seks timer systemteori med den profilerte journalisten og forfattaren Kjell Gjerseth.

Reklameplakat for Gründerskolen med bilder fra Boston, San Fransisco, Houston og Singapore

Informasjonsmøte om Gründerskolen

Gründerskolen: Et tilbud om tverrfaglig sommersemester i Boston, Toronto, San Fransisco, Singapore eller Houston.