Sentralbanksjef Øystein Olsen

Utsikter for norsk økonomi - gjesteforelesning ved Sentralbanksjef Øystein Olsen

I anledning besøk fra sentralbanksjef Øystein Olsen inviterer Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger (HHUiS) alle interesserte til Sentralbanksjefens gjesteforelesning på UiS torsdag 12. april.

Ledige stillinger og verv

Vil DU lede fadderfestivalen 2019, lede studentorganisasjonen StOr, eller representere studentene i Universitetsstyret? Er dette deg? Send inn en søknad innen 16. april.

Info fra IT

Problemer med Canvas
Canvas issues

Studenter og ansatte kan oppleve ustabilitet i Canvas
Students and employees are experiencing issues with Canvas

plakat nære relasjoner

Husk studentrabatt på Rogaland teater

For 150 kroner billetten får dere se en nyskrevet forestilling av Emilie Hetland.

Glade studenter

SHOT-undersøkelsen: Dine svar betyr mye

De to siste helseundersøkelsene for studenter har blant annet ført til bedre psykologtilbud, bedre helsesøstertilbud, mer hygge på studentboligene og mer støtte til studentorganisasjonene. Nå trenger vi at dere svarer på årets undersøkelse.

Studenter på lesesal

Lesesal i Kjell Arholms hus åpner igjen 12. februar

helt ærlig tegning

Hvordan står det til, student?

Stor undersøkelse vil vite hvordan du har det. Sånn helt ærlig...

Bilde av studenter på campus

Søknadsfrister 1. mars

Informasjon om søknadsfrister 1. mars

bilde fra studieverkstedet

Studieverkstedet har blitt grønt

Elgen Reidar tar imot deg i døra når du kommer inn i Studieverkstedets nye lokaler i underetasjen i Universitetsbiblioteket. Nå kan studentene gå barbeint i gresset, krype sammen i en hengestol eller la blikket flakke over bjørkestammer og fargerike småfugler mens de får veiledning i skriving av våre erfarne skrivementorer.

Iselin Nybø

Iselin Nybø ny minister for forskning og høyere utdanning

I ekstraordinært statsråd i dag ble Iselin Nybø (V) utnevnt til ny minister for forskning og høyere utdanning.

Mindre eksplosjon på lab

Brannvesenet rykket i dag ut til UiS etter en mindre eksplosjon på en undervisningslab.

To av Tidewave-gründerne, Elen Haugs Langvik og Nina Fagerheim Åmodt, var konferansierer på Innovasjonsfesten til Validé og Level up i november i fjor.

Spørreundersøkelse om innovasjonskultur

Vil du hjelpe Validé med å kunne tilpasse sine tjenester på best mulig måte for studenter ved UiS?

Forny student logo

Mulig å søke støtte på inntil 1 million til studententreprenørskap

FORNY2020 er en del av Regjeringens satsing på studententreprenørskap. Gjennom Norges forskningsråd lyses det ut årlig inntil 25 millioner kroner til studententreprenørskap gjennom STUD-ENT.

Endring i pris for utskriftstjenester

Det er besluttet å endre klikk-prisen for bruk av printerne ved UiS, til 0,35 kroner per side for Sort/Hvitt (opp 5 øre) og til 1,90 kroner per side for farge (ned 10 øre).

EU/EØS-minister Marit Berger Røsland , Foto: Fotograf Sturlason/UD

Siste nytt fra EU! Om utvikling i Europa og regjeringens europapolitikk.

EU/EØS-minister Marit Berger Røsland vil holde foredrag på UiS tirsdag 12. desember kl. 14,. Statsråden vil redgjøre om EUs utvikling, brexit og regjeringens europapolitikk.

Logo til Studenttelefonen

Studenttelefonen søker frivillige medarbeidere

I mars åpner Studenttelefonen to netter i uken. Til dette trenger StOr frivillige studenter.

Studentgründere rundt et bord

Åpner studentinkubatoren med fest

Tirsdag åpner studentinkubatoren LevelUp som skal hjelpe studentbedrifter i oppstartsfasen. Bli med å feire i nye lokaler i Måltidets hus.

Enkeltemner

Fristen for å søke om enkeltemner er 1. desember

Logo til Lånekassen

Ikke søkt om studielån ennå?

Har du ennå ikke søkt Lånekassen om studielån for høstsemesteret 2017? Da må du skynde deg å gjøre det innen 15. november.

Illustrasjonsfoto av jente som sitter alene på en benk

Ny varslingsside for studenter

UiS har fått nye og bedre «Si ifra»-sider, hvor studenter kan melde om feil, mangler og uønskede hendelser.