Studenter på lesesal

Lesesal i Kjell Arholms hus åpner igjen 12. februar

helt ærlig tegning

Hvordan står det til, student?

Stor undersøkelse vil vite hvordan du har det. Sånn helt ærlig...

Bilde av studenter på campus

Søknadsfrister 1. mars

Informasjon om søknadsfrister 1. mars

bilde fra studieverkstedet

Studieverkstedet er blitt grønt

Elgen Reidar tar imot deg i døra når du kommer inn i Studieverkstedets nye lokaler i underetasjen i universitetsbiblioteket. Nå kan studentene gå barbeint i gresset, krype sammen i en hengestol eller la blikket flakke over bjørkestammer og fargerike småfugler mens de får veiledning i skriving av våre erfarne skrivementorer.

IK+Canvas

Internasjonalt kontor + Canvas = Sant

Internasjonalt kontor er nå også på Canvas!

Iselin Nybø

Iselin Nybø ny minister for forskning og høyere utdanning

I ekstraordinært statsråd i dag ble Iselin Nybø (V) utnevnt til ny minister for forskning og høyere utdanning.

Mindre eksplosjon på lab

Brannvesenet rykket i dag ut til UiS etter en mindre eksplosjon på en undervisningslab.

To av Tidewave-gründerne, Elen Haugs Langvik og Nina Fagerheim Åmodt, var konferansierer på Innovasjonsfesten til Validé og Level up i november i fjor.

Spørreundersøkelse om innovasjonskultur

Vil du hjelpe Validé med å kunne tilpasse sine tjenester på best mulig måte for studenter ved UiS?

Forny student logo

Mulig å søke støtte på inntil 1 million til studententreprenørskap

FORNY2020 er en del av Regjeringens satsing på studententreprenørskap. Gjennom Norges forskningsråd lyses det ut årlig inntil 25 millioner kroner til studententreprenørskap gjennom STUD-ENT.

Endring i pris for utskriftstjenester

Det er besluttet å endre klikk-prisen for bruk av printerne ved UiS, til 0,35 kroner per side for Sort/Hvitt (opp 5 øre) og til 1,90 kroner per side for farge (ned 10 øre).

EU/EØS-minister Marit Berger Røsland , Foto: Fotograf Sturlason/UD

Siste nytt fra EU! Om utvikling i Europa og regjeringens europapolitikk.

EU/EØS-minister Marit Berger Røsland vil holde foredrag på UiS tirsdag 12. desember kl. 14,. Statsråden vil redgjøre om EUs utvikling, brexit og regjeringens europapolitikk.

Logo til Studenttelefonen

Studenttelefonen søker frivillige medarbeidere

I mars åpner Studenttelefonen to netter i uken. Til dette trenger StOr frivillige studenter.

Studentgründere rundt et bord

Åpner studentinkubatoren med fest

Tirsdag åpner studentinkubatoren LevelUp som skal hjelpe studentbedrifter i oppstartsfasen. Bli med å feire i nye lokaler i Måltidets hus.

Enkeltemner

Fristen for å søke om enkeltemner er 1. desember

Logo til Lånekassen

Ikke søkt om studielån ennå?

Har du ennå ikke søkt Lånekassen om studielån for høstsemesteret 2017? Da må du skynde deg å gjøre det innen 15. november.

Illustrasjonsfoto av jente som sitter alene på en benk

Ny varslingsside for studenter

UiS har fått nye og bedre «Si ifra»-sider, hvor studenter kan melde om feil, mangler og uønskede hendelser.

Marit Boyesen, Harald Minge og Kristin Reitan Husebø

Velkommen til Verdiskapingsforum

Kom til UiS fredag 17. november og hør hvordan arbeids- og næringsliv og akademia kan jobbe tettere sammen for å fremme utvikling og innovasjon.

UiS-studenter har digital eksamen i Arkivenes hus på Ullandhaug

Eksamen i Arkivenes Hus

En viktig del av UiS sin satsing på digitalisering handlar om å kunne tilby studentene digital eksamen. For å innfri universitetet sin målsetting om 80% gjennomføring av digital eksamen har UiS leid flotte og lyse lokaler i fjerde etasje i Arkivenes hus.

Studenter på lesesal

Lesesal i Kjell Arholms hus midlertidig stengt

I forbindelse med ombygging i Kjell Arholms hus vil lesesal U-110 være ute av drift fram til månedsskiftet januar/februar 2018.

Illustrasjon av framtidig campus.

Hvordan kan UiS sikre bærekraftig campusutvikling?

Statsbygg og Universitetet i Stavanger inviterer til miniseminar om hvordan man best kan utvikle et bærekraftig campusområde. Alle interesserte er hjertelig velkommen.