Logo Studiebarometeret

Si hva DU mener!

Til studenter på 2. og 5. studieår: Vil du være med å forbedre kvaliteten på studiet ditt?

Logo Studenttelefonen

Bli frivillig i Studenttelefonen

I mars åpner Studenttelefonen to netter i uken. Til dette trenger StOr 40 frivillige studenter.

Prorektor Dag Husebø og StOr-nestleder Emma Øren

Bli med som UiS-ambassadør for tv-aksjonen

I anledning årets tv-aksjon inviterer StOr og UiS-ledelsen til kick-off for en Unicef-uke ved UiS i stolpetimen tirsdag 17. oktober.

Illustrasjon til Studentvalget 2017 ved UiS - tegning av figurer foran valgurne

Studentvalget 2017

Mandag 16. oktober starter Studentvalget 2017! Bruk stemmeretten din og sørg for studentdemokrati i praksis.

Info fra IT

Nedetid data nettverk i Arne Rettedals Hus, ØST-FLØY alle etasjer.

På grunn av vedlikehold vil data nettverk være nede fredag den 6. oktober fra klokken 17.30 til 23.00.

Masterstudent Sriffi Zukhrufany låner nettbrett på universitetsbiblioteket.

Lån et nettbrett

Norges første Hublet, en utlånstjeneste for nettbrett, er nå tilgjengelig på Universitetsbiblioteket.

Studenter ved Universitetet i Stavanger

BIF, SAMSIK, JUFO, MEL, SFF og LED. HÆ?

Etter noen uker på UiS er du mest sannsynlig fortrolig med forkortelsene – som jo er navnene til noen av de mange linjeforeningene på Universitetet i Stavanger. Men hva er egentlig en linjeforening?

Bildet viser Sigmund Sunnanå.

Sigmund Sunnanå om Lærerskolen og dannelsen

Sigmund Sunnanå, tidligere rektor ved lærerhøyskolen i Stavanger og daglig leder i Lærerutdanningsrådet, holder foredraget «Lærerskolen, skolen og dannelsen» torsdag 5. oktober, kl. 1800. Gratis adgang.

Førelesning

Kjell Gjerseth føreles om systemteori

Onsdag 4. oktober og torsdag 5. oktober kan du få med deg til saman seks timer systemteori med den profilerte journalisten og forfattaren Kjell Gjerseth.

Reklameplakat for Gründerskolen med bilder fra Boston, San Fransisco, Houston og Singapore

Informasjonsmøte om Gründerskolen

Gründerskolen: Et tilbud om tverrfaglig sommersemester i Boston, Toronto, San Fransisco, Singapore eller Houston.

Info fra IT-avdelingen

Ny versjon av SPSS tilgjengelig for studenter

Versjon 21 av SPSS oppgraderes til versjon 25

Fullsatt sal på bacheloravslutningen for studenter ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet i 2017.

Søk støtte til studentprosjekter og arrangementer ved TN

Studenter ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet kan søke midler til studentprosjekter og arrangement i studieåret 2017/18.

tall ships races

Neste sommer kan du seile en etappe i The Tall Ships Races!

Når The Tall Ships Races kommer til Stavanger sommeren 2018, skal flere hundre unge mellom 15 og 25 år fra regionen få oppleve livet på havet. Du kan mønstre på som medseiler på regattaen i Nordsjøen, på en etappe fra Esbjerg (Danmark) til Stavanger, eller fra Stavanger til Harlingen (Nederland).

Info fra IT

Paypal ikke tilgjengelig en time på fredag den 22.sept.

Paypal betaling vil være utilgjengelig 22.september fra kl. 10:00 til 11:00.

Atea community

Vil du delta gratis på "Atea Community"?

Fem av våre studenter får delta gratis på møteplass for IT-interesserte. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Vedlikehold av utskriftssystem

Utskriftssystemet på UiS vil bli tatt ned for vedlikehold på tirsdag 19.09 klokken 13.00-14.00

info fra IT

Exchange Offie365 problemer

Noen brukere kan oppleve brudd i tilkobling mellom Outlook og Epost serveren.

Bildet viser campus Ullandhaug.

Foredrag om språkopplæring blant minoritetsspråklige vgs-elever

Tirsdag 19. september klokka 18.30 holder Una Bjørnseth Haugen ved Fylkesmannen i Rogaland foredrag om hvilke rettigheter minoritetsspråklige elever i de videregående skolene har knyttet til språkopplæring. Kveldsforedraget er åpent for alle.

Bilde av logoen til The Greenhouse.

Lanseringen av det humanistiske miljøforskningsinitiativet The Greenhouse

Fredag 22. september blir det lansering av det humanistiske miljøforskningsinitiativet The Greenhouse, som har som mål å synliggjøre den betydningen humanistisk forskning kan ha for å møte de store miljøutfordringene verden står ovenfor.

IT-avdelingens åpningstider

Våre åpningstider er: 15.09 til 14.05 mandag – fredag kl 08:00 - 15:45