Bildet viser studenter som øver i et danselokale.

Lyst å lære å danse?

Nå har du en unik mulighet til å få danseundervisning av morgendagens danselærere. Øvingsskolen i dans drives av studentene på studieprogrammet PPU dans ved Fakultet for utøvende kunstfag, og har oppstart i september.

Valglogo

Politisk debatt på Folken

StOr inviterer til politisk debatt om høyere utdanning på Folken tirsdag 22. august kl. 18.

Bilde av eksamenssituasjon.

Konteeksamen i Arkivenes Hus

Når konteperioden begynner 21. august så er vi klar til å ta i bruk de nye flotte lokalene våre i Arkivenes Hus.

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker studentassistenter.

Søker studentassistenter til arbeid med didaktisk verksted

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker studentassistenter fra lærerutdanningene som er nysgjerrige på multimedial teknologibruk i barnehage og skole.

Valg logo med riksvåpen

Forhåndsvalg på UiS

Mandag 4. september og tirsdag 5. september kan du forhåndsstemme på UiS til stortingsvalget.

Buss på campus

Slik kommer du deg til UiS

Er du ny student og lurer på hvordan du skal komme deg til Ullandhaug? Det skal gå lett! Blant annet kan du velge i 12 busser i timen fra Stavanger sentrum og 8 fra Sandnes.

Faddersjef UiS, Silje Reitan

Fadderfestival 2017!

Faddersjef Silje Reitan ønsker 4000 nye studenter velkommen til Fadderfestival 14.-20. august. Nå er Fadderprogrammet klart.

Masteravslutning ved teknat

Nå kan du dele dine resultater via Vitnemålsportalen

Skal du søke jobb eller søke videre studier? Nå kan du raskt og enkelt dele dine resultater elektronisk via Vitnemålsportalen.

Canvas-logo

Eksporter fagstoff fra It's learning til Canvas innen 1. juli

Det begynner å nærme seg overgang til Canvas. Husk å hente ut filer og fagstoff fra It's learning, som du ønsker å bruke videre i det nye systemet Canvas. Dette må gjøres innen 1. juli.

Mars Institute Student Chapter

Bli med på Spaceport Norway!

Hvis du er raskt ute, kan du få en gratisbillett til romfartskonferansen Spaceport Norway!

Studentbolig Bjergsted

Vil du bo i studentbolig?

– Vi tar nå imot løpende søknader til våre 1402 studentboliger i Stavanger-regionen, sier Øyvind Lorentzen, ass. direktør i Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS).

Illustrasjon av bokskap

Tøm bokskapene

Bokskapene tømmes innen slutten av vårsemesteret. Det vil si nå i juni. Hengelåsene blir klippet opp og skapene tømt. Studentene oppfordres derfor til å hente eiendelene sine før det er for sent.

ION Racing med bilmodellen for 2017

Bli med ION Racing på verdens største ingeniørkonkurranse

Studentorganisasjonen ION Racing søker nye medlemmer for sesongen 2017-18. Vi trenger studenter som ønsker et spennende og utfordrende år!

Triangulum-logo

Bli med på smartby-tur 15. juni

Under Impact Week kan du oppleve de smarte løsningene i EU-prosjektet Triangulum, som UiS deltar i. Kanskje finner du også inspirasjon til å digitalisere ditt eget hjem?

Gruppebilde, Martin Sannes, Torjus Syversen Fongaard, Magne Bartlett, Torstein Husebø og Victoria Walberg.

UiS-studenter i Næringsforeningens ressursgruppe

Studentene ved BI og UiS har etablert ei felles ressursgruppe hos Næringsforeningen for å skape tettere og bedre kontakt mellom studentene og arbeidslivet. 23. mai er det kick-off.

Livbåt under øvelse på Svalbard

Til Svalbard for å holde varmen

Forskere, myndigheter og næringsliv samarbeider om bedre sikkerhet i Arktis. En øvelse på Svalbard vil gi økt forståelse for hvordan evakuerte passasjerer kan overleve til hjelpen når fram.

Bilde av en stemmeurne og en hånd som putter valgseddel oppi.

Bli valgmedarbeider!

Stavanger kommune søker nå valgmedarbeidere som får ansvar for å veilede velgere og ta imot stemmer ved stortings- og sametingsvalget til høsten.

Illustrasjon til BYOD - Bring your own device

Infofilm om digital eksamen

Her kommer en rykende fersk informasjonsvideo som er til stor hjelp for deg som skal ha digital eksamen.

To studenter på biblioteket.

Endelig slipper du å skrive med penn og papir på eksamen!

UiS satser stort på digital eksamen, og nå vil flere og flere studenter slippe å skrive på penn og papir på eksamen.

info fra it-avdelingen

Utskrift påfyll på konto 02/05-17 08:00-10:00 / Print account refill 02/05-17 08:00-10:00

Påfyll på printkonto med betaling via PayPal blir ikke mulig den 2. mai 2017 mellom 08:00 og 10:00.
Print account credit refill payment via PayPal will be unavailable on May 2nd 2017 between 08:00 and 10:00.